Yhteystiedot

Valon Aika Oy
Rauhankatu 11
06100 Porvoo

puhelinnumero 040 5353121
sähköposti minna@valonaika.fi

Valmennus

Elämän Aika™ -valmennusohjelma
Elämän Aika™  -valmennus on kattava kokonaisuus, jossa keskeisinä teemoina ovat ihmisen kohtaaminen, surutyö, muistamisen eheyttävä prosessi, kuunteleminen, havahtuminen, tarinan luominen, painotyön tekeminen  ja esiintymistaito. Kokonaisuus tukee osallistujan omaa kehittymistä sillä hyvinvointi ja läsnäolontaito on olennaisessa roolissa.

Kokonaisuudessaan valmennus kestää noin neljä kuukautta, jonka aikana osallistutaan neljään kokopäivän tilaisuuteen sekä kolmeen puolen päivän yksilölliseen ohjauskertaan. Tapaamiskertojen välissä tehdään harjoitustöitä. Jokainen valmennettava saa yksilöllisen palautteen niin kirjallisesta osuudesta kuin esiintymisestä. Valmennus tukee osallistujan omaa kehittymistä surutyössä kanssakulkijana. Lue lisää valmennuksesta tästä.

Mukana valmennuksessa on osaajia eri aloilta; esiintymistaidon valmennuksesta vastaa Kirsi Ranto ja tarinan kokoamisesta kirjailija Maria Peura.

Muistoista tarinaksi osuudesta vastaa kirjailija Maria Peura

Elämän Aika™  on sertifioitu tuote, jonka saa käyttöönsä valmennusohjelman jälkeen.
 
Sertifiointi pitää sisällään oikeuden toteuttaa Elämän Aika™ -tuotetta muistamiseen liittyvissä tilaisuuksissa ja käyttää tuotemerkkiä markkinoinnissa. Sertifionti sisältää kattavan valmennuspaketin ja lisenssi antaa oikeuden osallistua vuosittaiseen lisäkoulutukseen.
 
Vuosittain järjestettävissä seminaareissa päivitetään osaamista, kuullaan ajankohtaisista asioista ja ylläpidetään taitoa tehdä Elämän Aika -muistotuotetta.