top of page
toa-heftiba-_UIVmIBB3JU-unsplash_edited.jpg

työnohjaus

hannah-olinger-8eSrC43qdro-unsplash_edited.jpg

Yksilötyönohjaus

Yksilötyönohjaus on juuri sinulle tarkoitettu henkilökohtainen kokemus jossa tarkastellaan työtilanteita ja johtamista.

Työnohjaukseen tulet omana itsenäsi, sinulle tärkeiden asioiden kanssa. Tarkastelemme työarkeasi, valintatilanteitasi, johtamista, esihenkilönä tai asiantuntijana toimimista. Sinä päätät teemat. Voimaantumisesi on tärkeää. Ohjauksissa saat aina kokemuksen hyvinvoinnin vahvistumisesta. Mielemme ja kehomme kulkevat käsi kädessä. Toinen ei ole ilman toista. Ohjaukset kestävät 1,5h, ajat voit valita sinulle sopivaan aikaan.

Miten jaksan ja voimaannun? Työnohjauksissani yhdistyy niin ratkaisukeskeinen toiminta kuin kehon/mielen hyvinvointi. Voimaantuminen on henkinen prosessi, jossa toimimme kokonaisuutena.

Ryhmätyönohjaus

Ryhmätyönohjaus on työyhteisön yhteinen projekti. Tavoite, jossa tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja tavoitteet ovat kirkkaat ja selkeät kaikille. Ohjaus auttaa haasteellisissa tilanteissa tai yhteisöllisyyden lisäämisessä. Olitte missä tilanteessa tahansa, tämä kortti kannattaa nostaa.

Ryhmätyönohjaus toimii parhaiten useamman tapaamisen jatkumona. Ohjauksissani huomioidaan ryhmän ja osallistujien hyvinvointi. Keho/mieli harjoitukset liitettynä  prosessin kulkuun tuovat uutta ulottuvuutta ja mahdollisuuksia.

Ryhmätyönohjaukset voidaan toteuttaa läsnätapaamisina tai virtuaalisesti. Tilaajan tiloissa ti Villa Valossa Porvoossa. Irtiotto arjesta, oman työympäristön ulkopuolella voisi olla alku uuteen.

john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash_edited.jpg
scott-webb-hDyO6rr3kqk-unsplash.jpg
image001_edited.jpg

Työhyvinvointi

Kiireen hallinta ja voimavarojen lisääminen hektiseen työhön näkyvät tämän päivän asialistalla. Olisiko teillä mahdollista ottaa hetki aikaa yhteiseen kohtaamiseen?

Työhyvinvointi on osa arkea. Hyvinvointia voi harjoitella.

Voit tilata eripituisia kokonaisuuksia  tunnin lyhyestä esittelystä puolen päivän mittaiseen yhteiseen tilaisuuteen. Työhyvinvointi ja henkisyys on olennaisena osana ohjauksissani. 

Palvelut

Löydä se oikea sinulle

hannah-olinger-8eSrC43qdro-unsplash_edited.jpg

Yksilötyönohjaus

Esihenkilöiden yksilöllinen työnohjaus (90min)

Yksilötyönohjaukseen kuuluu mm. Yksilön tavotteiden tarkastalua, haasteellisten tilanteiden käsittelyä ja henkilökohtaista voimaantumista.

john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash_edited.jpg

Ryhmätyönohjaus

Ryhmätyönohjaus 3 - 12 henkilöä (90min)

Ryhmätyönohjaukseen kuuluu mm. yhteisöllisyyden lisääminen, haasteellisten tilanteiden tarkastelu ja yhdessä onnistuminen

image001_edited.jpg

Työhyvinvointi

Yhteinen työhyvinvointitapahtuma (90min)

Työhyvinvointiohjaukseen kuuluu mm. Yhdessä tekeminen, mielen ja kehon hyvinvointi ja yhteisöllisyyden lisääminen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä meihin!

bottom of page